Λεβαδειακός: Φιλική νίκη επί του Παναλίαρτου-Φωτογραφίες

Σε ματς φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στην Αλίαρτο επικράτησε με 7-0 με τα γκολ των Βέρρη (2), Τζεμπελίκου (2), Νταγκό, Νικολιά και Τσιριγώτη!

Σε παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη σήμερα, Παρασκευή, 15/9, το απόγευμα, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Αλιάρτου, η ομάδα της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός επικράτησε της ομάδας του Α.Π.Ο. Παναλίαρτος, με 7-0.

Στο φιλικό αυτό ματς, για τους «πράσινους» της Λιβαδειάς έπαιξαν οι παίχτες οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ή έπαιξαν λίγα λεπτά στον προχθεσινό (13/9) εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Ηλιούπολης, για την Γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας καθώς και παίχτες από τις ομάδες νέων.

Ο Νταγκό άνοιξε το σκορ με σούτ, μόλις στο 5ο λεπτό, ο Νικολιάς, στο 7ο λεπτό, επίσης με σουτ, έκανε το 0-2 (φωτό) και ο Βέρρης, με σουτ, στην εκπνοή του α’ μέρους έκανε το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 51ο λεπτό ο Τσιριγώτης, με σουτ, έκανε το 0-4, στο 72’ ο Βερρης, με κεφαλιά, έγραψε το 0-5 (φωτο κάτω), ο Τζεμπελίκος, με προβολή, στο 77’, έγραψε το 0-6 (φωτο κάτω) και ο ίδιος παίχτης με πλασέ στο 87’ έγραψε το 0-7 που ήταν και το τελικό σκορ.

Για την ομάδα του Λεβαδειακού, που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της “Super League 2” (εκτός απρόοπτου ξεκινά το επόμενο Σ-Κ, 23-24/9), ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον Αγγελόπουλο στο τέρμα και σε διάταξη (4-3-3) τους: Ντεντάκης, Τσελεπίδης, Τσάρας, Σωτηράκος  –  Βέρρης, Μεχία, Νικολιάς – Πολέτο, Κουιρκουκίδης, Νταγκό. Αγωνίστηκαν και οι: Στάγκος, Τσιριγώτης, Τζεμπελίκος, Θεοχάρης, Βουγιούκας και Θεοδώρου.

Για την ομάδα του Παναλίαρτου ο Μιχάλης Κασάπης, ο οποίος είδε αυτό το παιχνίδι σαν ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ για τους παίχτες του οι οποίοι προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, ξεκίνησε τον Σωτήρη Τριανταφύλλου στο τέρμα και από εκεί και πέρα τους: Αγγελος Μούτσα (τραυματίστηκε στο 32’ και αντικαταστάθηκε από τον Βαγγέλη Μπαρδώσα), Στεργίου, Χαροκόπος, Κωστάκογλου στην άμυνα, Γιώργος Μπαρδώσας, Τζίνο Πλάκου, Αρκούδης στην μεσαία γραμμή, Γιάννης Μπαλόκας, Βασίλης Τριανταφύλλου και Μακρής στην επίθεση. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Λεβάκης  –  Παναγιώτης Μπαλόκας, Νίκος Μπαρδώσας, Νικολάου, Τσαρούχας, Στενός και Ανδρέας Τριανταφύλλου.

Τον αγώνα, που διεξήχθη παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου, διηύθυνε ο Παναγιώτης Τσακανίκας, με βοηθούς τον Μπάμπη Κολυμπίρη και τον Δημήτρη Τσιονά, όλοι, φυσικά, της οικείας Ε.Π.Σ. Βοιωτίας!

Αναβλήθηκε και πάλι το Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. – Αναγέννηση Καρδίτσας!

Αναβλήθηκε και πάλι το ματς: Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. – Αναγέννηση Καρδίτσας που εντάσσεται στο πλαίσιο της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-2024.

Το ματς που αρχικά είχε οριστεί για την Τετάρτη, 13/9, αλλά μετατέθηκε για την ερχόμενη Κυριακή, 17/9 (όπως ήταν φυσιολογικό και επιβαλλόταν, μετά από όλα όσα έγιναν στην Θεσσαλία με τις πλημμύρες), αναβλήθηκε εκ νέου και όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο., μετατέθηκε για την Τετάρτη, 27/9, ημερομηνία που έχουν οριστεί να διεξαχθούν οι αγώνες της Δ’ φάσης!

Αυτή η εξέλιξη μάλλον θετική είναι για τον Λεβαδειακό καθώς σε εκείνη την ημερομηνία δεν θα ήταν έτοιμο το γήπεδό του, το δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς “Λάμπρος Λατσώνης”, στο οποίο εκτελούνται έργα ανακατασκευής και βελτίωσης, τόσο του αγωνιστικού χώρου (χλοοτάπητας), όσο και του ταρτάν, κ.α.

starsports.gr

Σχετικά